Hozzávalók:
Hozzávalók: 4 tojás
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A tojások sárgáját a langyos vízzel összehabosítjuk, majd a cukorral fehéredésig keverjük.
Belekeverjük a reszelt citromhéjat, és a sütőporral elkevert lisztet.
A tojásfehérjét habbá verjük, majd a masszába forgatjuk. A masszát sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, majd megszórjuk a lisztbe forgatott áfonya szemekkel.
160-180 fokon tűpróbáig sütjük, a formában hagyjuk kihűlni.
A mascarponet a porcukorral és a reszelt citromhéjjal elkeverjük, majd beleforgatjuk a habbá vert tejszínt.
A tortalapot 3 lapba vágjuk, és megtöltjük a tejszínes krémmel. Jusson az oldalára és a tetejére is belőle.