Chilis, szójás csirkecombok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Chilis, szójás csirkecombok

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 evőkanál chili szósz
2 evőkanál szójaszósz
5 cl olíva olaj
1 mk. őrőlt bors
1 mk. őrölt koriander
3-4 gerezd fokhagyma
1 tk. szárnyas fűszerkeverék

*

Elkészítés:

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, a forgónál ketté vágjuk, sózzuk. Összekeverjük a chili és a szójaszószt.
Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, korianderrel és az átnyomott fokhagymával. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, amíg a hús megpuhul. Levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Chilis, szójás csirkecombok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Chilis, szójás csirkecombok

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!