Hozzávalók:
HozzávalóK:
40dkg bab, 1 közepes fej vöröshagyma,só, olaj,1 ek liszt, kevés fűszerpaprika 3-4 babérlevél 100g tejföl ízlés szerint chili paprika
Fasírthoz: 60 dkg
Finom a húspogácsával is.
Hozzávalók:
Húspogácsa
Hozzávalók: 40 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A babot odateszem a hozzávalókkal főni,ha puha, a vöröshagymát apróra vágom és kevés olajjal 1 ek lisztel rántás készítek és berántom a babot, tejfölt simára keverem és egyet forralok a rajta. A babot 1 -2 órára beáztatom főzés előtt. )
A fasírthoz a kenyeret beáztajuk, és jól kicsavarjuk hozzávalókal jól összedolgozom és bő olajba kisütöm.
Húspogácsa készítése:
Húst összedolgozzuk a hozzávalókkal , kis gombócokat csinálunk, zsemlemorzsába forgatjuk és az előmelegített olajba közepes tűzön sütjük.