Hozzávalók:
Majonézl :
2 tojás sárgája,
1 EK mustár,
fél decinyi napraforgó olajat,
kevés só,
őrölt bors.
2 fej közepes céklát,
3 főtt tojást,
3 kicsi savanyú uborkát,
1 KK ecetet.
6 szelet sonka
*
Elkészítés:
Kezdjük a majonézzel : 2 tojás sárgája, 1 EK mustár, elindítjuk a keverést, aztán hozzácsurgatunk fél decinyi napraforgó olajat, kevés só, őrölt bors.
Hozzáreszelünk : 2 fej közepes céklát, 3 főtt tojást, 3 kicsi savanyú uborkát, 1 KK ecetet.
Minden jól összedolgoztatunk, és ilyen szép krémes állagú lett.
Végül 6 szelet sonkát kockára vágni és még azt is hozzákeverni, azt már csak villával 😉 Jó ha pihen pár órát a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek.
Jó étvágyat 🙂