Capuccinos-vaníliakrémes torta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Rena

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

50

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Haladó

Capuccinos-vaníliakrémes torta

Capuccinos-vaníliakrémes torta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

piskóta:
10 tojás
10 kanál liszt
10 kanál cukor
1 cs. sütőpor
áztató:
1 bögre tejjel vagy vízzel elékszített capuccino(ez ízélsre van bízva)
Krém:
8 dl tej 1.5%os
8 evők cukor
2 vanília ízű pudingpor
1 rama
3 dl felvert tejszín
1 vaníliás cukor
diszítésnek virágok és cukorgyöngy

*

Elkészítés:

10 tosából piskótát sütünk,ha meghült 3-ra  felvágjuk.
Majd amíg hül krémet főzünk.( dl tejből 2 van.pudingból és 8 evők.cukorból.Ha kihült 1 ramaval kikeverjük.Elkészítünk egy bögre ízlésünknek megfelelő capuccinot(3 dl).A krémet 3 részre osztjuk.A piskóta első részére kenjünk a az egy harmadát majd rá a piskóta közepe erre locsoljuk a capuccinot majd a második harmad krém és a piskóta tetej.Így rétegezzük a tortát ,betöltjük.Majd a harmadik harmaddal kívűlről vonjuk be .
Ha kész betesszük a hűtőbe egy éjazkára ,de ha sietünk akkor2-3 órára elég.felverrt tejszínnel diszítem amibe 1 van.cukrot teszek.majd nyomózsákba töltöm csillagcsővel diszítem.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Capuccinos-vaníliakrémes torta