Hozzávalók:
tojás,cukor,liszt,kakaó,margarin,vaniliapuding,őröltkávé
*
Elkészítés:
Cappucinó szelet : tészta 6 tojássárgája 6 ek cukor, 6 ek liszt.
2 ek kakaó, 1/2 sütőpor, 1 dl étolaj, 6 tojáshabja ugy sütjük mint a piskótát.
Krém: 25 dkg margarin, 20 dkg cukor habosra keverjük közben 2 csg vaniliáspudingot 6 dl tejben megfőzünk ha kihült összekeverjük a habosra kevert margarinos krémmel.
A krémet elfelezzük az egyik felébe 1 ek kakaót és 1 ek őrölt kávét teszünk.
A tésztára először a fehér krémet kenjük majd a barna krémet tesszük.
Tetejét csokival vonjuk be.
24×34 cm-es tepsiben sütöttem.