Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 egész tojás, 2 csapot evőkanál liszt, 1 fej fokhagyma, őrölt bors, só, delikát, 2 teáskanál paprika, étolaj a sütéséhez
Hozzávalók:
Paradicsom leves
1 l paradicsomlé, 2 evőkanál liszt, kevés étolaj, zeller zöld, 1 kisebb fej vöröshagyma,só, cukor ízlés szerin, bazsalikom
*
Elkészítés:
Elkészítése: A burgonyát lereszelni, a fokhagymával együtt a többi hozzávalókkal összedolgozni és egy serpenyőben pirosra ki sütni Serpenyőbe 3 evőkanálal teszek és kanalanként el lapitom így háromdarab sül ki egyszere !
TÖBBEN KÉRDEZTÉK HOGY NYERS VAGY FŐTT BURGONYÁT KELL RESZELNI !
NYERS BURGONYÁT KELL HOZZÁ RESZELNI !!!
Paradicsom leves Az olajjal és lisztel rántást készíteni, felönteni a paradicsomlével, sózni, ha kell cukrozni, apróra bele vagdalni a vöröshagymát, és a zeller zölddel bazsalikumal, együtt készre főzni.
Lehet bele főzni vagy kevés rizst, vagy pici apró tésztát, kinek mi a szimpatikusabb.