Burgonya rösti.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Olgis

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

2db héjában főtt burgonya

bors
2 ek kacsa zsír

*

Elkészítés:

A burgonyákat héjában, sós vízben megfőztem.
A főző vízben hagytam kihűlni.
Hámozás után a káposzta reszelőn lereszeltem.
Sóztam, borsoztam.
Majd össze lapogattam lepénynek.
Mikor szép piros lett, egy tányér segítségével megfordítottam, és vissza csúsztatva a serpenyőbe, a másik oldalát is pirosra sütöttem.
Kisebb korongokban is süthető.
Egyszerű, finom étel, köretnek pl sült halhoz, de önmagában is remek.
A serpenyőben átpirult kevés kacsa zsíron.