Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
30
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő