Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
30
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alaplé a konyha láthatatlan hőse. Nem kerül a tányér közepére, nem díszíti a fotókat — de nélküle a legtöbb
A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat
Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél