Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
4
30
40
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Hozzávalókat (a hús kivételével ) jól kikeverjük.
A húst felszeleteljük, vékonyra kiverjük, és a mártásba rakjuk.
Hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap forró olajban kisütjük.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Vannak azok a fűszerek, amiket gondolkodás nélkül szórunk mindenre: só, bors, pirospaprika, majoránna, esetleg egy kis oregánó, ha olaszosat játszunk.
Sült zöldség. Egyszerűnek tűnik, igaz? Vágd fel, szórd meg fűszerrel, told be a sütőbe – és kész. A valóságban viszont
Van az a pillanat, amikor már ott illatozik a hús, a köret is alakul, de elbizonytalanodsz: miben süssem meg, hogy