
Blogcikk
Szuvidálás otthon: A tökéletes állag titka, amit a séfek már régóta tudnak
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
1
15
150
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
5 alma
*
Elkészítés:
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban