Brassói aprópecsenye zöldborsóval

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Valika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A vöröshagymát felaprítjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk, a húst és a szalonnát csíkokra vágjuk és a hagymára téve fehéredésig sütjük.
Felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára főzzük a húst.
Megszórjuk a fűszerekkel és zúzott fokhagymát keverünk hozzá.
Ha a hús megpuhult, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és tovább főzzük amíg a borsó megpuhul.
A fedőt levéve addig rotyogtatjuk amíg besűrűsödik a leve.

Brassói aprópecsenye zöldborsóval