Brassói aprópecsenye

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Margó

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 db sertés csukapecsenye
15 dkg füstölt mangalicaszalonna
20 dkg zöldborsó
2 cikk fokhagyma
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
1 teáskanál delikát
1 teáskanál pirospaprika

*

Elkészítés:

A csukapecsenyét csíkokra vágjuk, a fűszereket összekeverjük, amelyben egy éjszakán a hűtőben pácoljuk a húst.
A szalonnát kockákra vágjuk, kipirítjuk, kivesszük a zsírból. A zsiradékhoz hozzáadjuk a fűszeres húst, kevés vízzel felöntjük. Félfővésben hozzáadjuk a zöldborsót. Mikor minden megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a ropogós szalonnát.
Sült krumplival tálaljuk.

Brassói aprópecsenye