Brassói aprópecsenye

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

3

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Brassói aprópecsenye

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók: 8 szelet

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A húst laskára vágjuk és forró zsírban barnára pirítjuk Ha szép sötét a színe, megsózzuk, borsozzuk, és gazdagon meghintjük majoránnával. Néhány kanál vízben feloldjuk a leveskockát, a húsra öntjük, és lefedve jó puhára pároljuk.  Közben jó  forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágtunk fel mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, paprikával megszórjuk  alaposan lecsöpögtetett burgonyával, és savanyúsággal tálaljuk.