Hozzávalók:
16 darab babapiskóta ( én duplájat használtam)
3 dl tej
vaniliás cukor izlés szerint + porcukor
25 dkg gesztenye massza
1 doboz ( 200 ml )édes tejszin
1 tabla étcsoki
*
Elkészítés:
A tejet meglangyositjuk bele a vanilia + porcukor ( attól függ milyen édesen szereted )
-a babapiskotákat megmártjuk ebbe a cukros tejben és egy jénai tál aljára sorakoztatjuk , a gesztenye masszát reszeljün
-a csokit megolvasztjuk és elfelezzük …felét rácsorgatjuk a gesztenyére …a másik felét higitjuk kevés tejjel ugy hogy öntet sűrüségü legyen (
-Én tettem még egy sor piskótát és megismételtem az eljáraásokat piskota,gaszenye ,csoki )
Végül a tejszinhabot kemény habbá verjük és rá simitjuk a tetejére erre csurgatjuk a megmaradt csokit