Boszorkány máglya *

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Krisztina

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Boszorkány máglya *

Recept leírás:

Hozzávalók:

16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor, porcukor, rumaroma
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

*

Elkészítés:

A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot,porcukrot beletesszük,ízlés szerint rumaromát teszünk. A cukros rumos- tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!

Boszorkány máglya *

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Boszorkány máglya *

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!