Boszorkány máglya *

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Boszorkány máglya *

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
16 db babapiskóta
3 dl tej
ízlés szerint vanília cukor, porcukor,rumaroma
25 dkg gesztenye massza
cukrozott tejszínhab
1 tábla étcsokoládé

*

Elkészítés:

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot , porcukrot beletesszük,ízlés szerint  rumaromát is teszünk. A cukros rumos- tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük.˘˘

Boszorkány máglya *

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Boszorkány máglya *