Boszorkány borda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Boszorkány borda

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 db kisebb vagy 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
3 dl tej
1 db chili paprika vagy chili por
3-4 gerezd fokhagyma

őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.A chili paprikát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk.Sajnos nem volt friss chilim így füstölt chiliport használtam.A hússzeleteket egy tálba tesszük,rászórjuk a paprikát és a fokhagymát.Ráöntjük a tejet és legalább egy órára /de inkább egy napra/ a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A karaj szeleteket lecsepegtetjük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban kisütjük.Petrezselymes burgonyát készítettem hozzá de más körettel is finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Boszorkány borda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Boszorkány borda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!