Hozzávalók:
1 kg karaj
30 dkg darált hús,
1 fej hagyma,
Fokhagyma,
Só
Bors,
Pirospaprika
Kevés olaj
25 dkg borsó
Reszelt sajt
Petrezselyem
2 db tojás
*
Elkészítés:
A darált húsból, hagymából, fokhagymából ragut csinálunk, fűszerezzük, de csak pár percig főzzük össze, majd ha kihűlt, hozzáadunk 1 nyers tojást.
25 dkg borsót kevés olajon megpárolunk, szintén pár percig, enyhén sózzuk, petrezselyem levelet aprítunk rá, mikor kihűlt, belekeverünk egy nyers tojást.
A karajt felszeleteljük, de vigyázunk arra, hogy az alját ne vágjuk el.
Megtöltjük felváltva a szeleteket.
Hús, borsó, hús, borsó.
.
.
.
.
.
A tetejét hústűvel összefogjuk, becsomagoljuk alufóliába, majd 1, 5 óra alatt megsütjük.
Kicsomagoljuk az alufóliából, megszórjuk sajttal, majd pár percre visszatesszük a sütőbe.