Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Könnyű

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
1,2 kg burgonya
2 fej vöröshagyma

1 mk.szárnyas fűszer
1 ek. durvára darált bors vagy steak bors
1 mk.őrölt kömény
f1 mk.okhagyma granulátum
1 mk.szárított rozmaring
1 cs.metélő hagyma
1 ek.liba zsír

*

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,2-3 helyen csontig bevágjuk,sózzuk,fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk..A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk.
Elkészítés:A burgonyát sózzuk,szárított rozmaringot,steak borsot és metélő hagymát szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük,rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával