Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
1,2 kg burgonya
2 fej vöröshagyma
só
1 mk.szárnyas fűszer
1 ek. durvára darált bors vagy steak bors
1 mk.őrölt kömény
f1 mk.okhagyma granulátum
1 mk.szárított rozmaring
1 cs.metélő hagyma
1 ek.liba zsír
*
Elkészítés:
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,2-3 helyen csontig bevágjuk,sózzuk,fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk..A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk.
Elkészítés:A burgonyát sózzuk,szárított rozmaringot,steak borsot és metélő hagymát szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük,rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb.egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá
				
															

