Hozzávalók:
Borsó leves tésztával:
1 közepes vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 szál nagy sárgarépa
Kisebbdarab zeller
Kis darab karalábé
30 dkg fagyasztottborsó
Só vegeta bors pici piros paprika
Tészta eperlevél
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A hagymát apróra vágom megdinsztelem olajon majd a fokhagymát is aprora vágom és bele rakom majd a zöldségek bele rakom a sárgarépát karikára vágom és a többi zöldséget aki szereti vagy kockárá vágja vagy ha nem szeretik akkor egybe bele rakni és a végén kivveni én egybe rakom bele mert senki nem szereti cssk az íz miatt rakom bele. Pirítom egy kicsit és fűszerezem só vegeta bors pici piros paprika és a borsot is bele rakom és felengedem vízzel és fözöm kb 45 percig. Akkor jó mikor minden megfölt .a tésztát külön kifözöm és tálaláskor bele rakom.