Bőrös malaccomb sütve krumplipürével

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Bőrös malaccomb sütve krumplipürével

Bőrös malaccomb sütve krumplipürével

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6  szelet bőrös malac comb

bors
3-4 gerezd fokhagyma
1 fej vörös hagyma
sertés zsír  a sütéshez
víz
1dl sör
Krumplipüré:
50dkg krumpli
1 evő kanál só
4 evőkanál vaj
2,5 dl tej

*

Elkészítés:

A Bőrös malac combot felszeletelem ,besózom fűszerezzük ízlés szerint ,teszünk rá fokhagymát ,vörös hagymát apróra vágva belerakom a tepsibe teszek egy pici vízet alá és sertészsírt abban sütöm puhára
Mikor már majdnem kész  meglocsolom  a sörrel  és így sütöm  készre ,ettől finom ropogós lesz .
Krumplipürével  tálalom
Azért sütöm sertés zsírban  és picit  többet is teszek belőle  hogy utána legyen jó kis  sűlthús zsír  kenyérre .
Krumplipüréhez  megpucolom a krumplit  sós vízben megfőzöm ,majd leszűröm
és a tej és vaj hozzáadása után  ,botmixerrel  krémesre keverem  .
Ha sótlan még ízesítem .
Jó étvágyat  .
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek,  www.toldifuszer.hu )

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Bőrös malaccomb sütve krumplipürével