Hozzávalók:
Borjú comb: 400 g
Csibemáj: 400 g
Gomba: 400 g
Vöröshagyma: 200 g
olíva olaj: 2 dl
Só: 40 g
Őrölt bors: 2 g
Petrezselyem zöld: 1 csomag
Liszt. 0.10 kg
Étolaj a burgonya sütéshez
Zöldborsó: 0.1 dkg
Rizs: 400 g
Burgonya: 400 g
Friss zöldség, vagy uborka savanyúság a díszítéshez
*
Elkészítés:
Megtisztított borjút egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk.
Rövid olíva olajban megsütjük.
A csirkemájból, gombából, vöröshagymából, lisztből, olívaolajból, fűszerekből ( amelyeket apróra kockára vágtunk ) ragut készítünk.
A rizst és a borsót puhára pároljuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony csikokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A kész szeletekre tálaljuk a ragut.
Sültburgonya és párolt rizst köretként, a friss zöldséggel díszítésként tálaljuk.