Borjúpaprikás galuskával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
80 dkg bojúlapocka,( vegyesen is borjúlábszár)
10 dkg zsír
15 dkg vöröshagyma
1,5 dkg csemege fűszerpaprika
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 db friss csípős paprika

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A felaprított vöröshagymát zsíron szalmasárgára pirítjuk.
Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig kavarjuk, ráteszük a paprikát, elkeverjük és egy pici vízzel azonnal felengedjük, sózzuk.
Fedő alatt sűrű kevergetés mellett pároljuk.
Ha a hús félpuha, hozzátesszük a kockára vágott paradicsomot, paprikát, kevés csípős paprikát, és készre főzzük.
Galuskával tálalom.