Borjúpaprikás galuskával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

60

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

Borjúhús 1 kg
Tejföl 2 dl
Liszt 1 evőkanál
Vöröshagyma 1 fej
Őrölt paprika 1 kiskanál
Lecsó szósz 2 evőkanál
Zsír vagy olaj ízlés szerint
Só ízlés szerint
Galuska tészta 1 kg
Idényzöldség a díszítéshez

*

Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát zsírban vagy olajban aranysárgára pirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, beletesszük a megmosott és kockára vágott borjúhúst, megsózzuk, egy kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, beletesszük a lecsót, jól felforraljuk, és a megfőzött galuskával, idényzöldséggel, a lisztel kevert tejföllel díszítve tálaljuk.