Hozzávalók:
Tészta:
5 dkg cukor
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál kakaópor
5 dkg Rama margarin
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2 tojássárgája
30 dkg liszt
Piskóta:
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
6 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
Krém:
1 üveg magozott meggy
1 bonbonmeggy aroma
20 dkg porcukor
4 evőkanál liszt
5 dl tej
25 dkg Rama margarin
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból 2 lapot sütünk 35 x 27 cm-es tepsi hátán, kb. 10 perc alatt kész. A piskótát is megsütjük. A krémhez a tejet a liszttel felfőzzük, ha kihűlt, a porcukorral kikevert Rama margarint és az aromát hozzákeverjük, beletesszük a lecsepegtetett meggyet, és a felkockázott piskótát. A kész krémet betöltjük a két lap közé, majd bevonjuk a csokimázzal.
Egy éjszakát puhulni hagyjuk.