Hozzávalók:
*4 csirkemell filé szelet
*4 púpos ek maradék bolognai ragu
*5 dkg reszelt sajt
*1 csapott kk csirke fűszersó
*2-3 ek olaj a sütéshez
*25 dkg Soós spagetti tészta
*
Elkészítés:
A megtisztított hús szeleteket meghintjük a fűszerkeverékkel és egy kicsit beledörzsöljük.
(Ha van időnk és lehetőségünk, még jobb, ha pár órát hagyjuk a fűszerben állni.
) A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk.
A húsok mindkét oldalát pár perc alatt közepes lángon megsütjük.
Majd mindegyik tetejére halmozunk 1-1 evőkanál bolognai ragut, amit a kanál domború oldalával egy kicsit elsimítunk.
Meghintjük reszelt sajttal.
2-3 percig még együtt sütjük.
Melegen, a kifőtt tésztával kínáljuk.