Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,

Kevés sütemény képes annyi emléket és hangulatot felidézni, mint a frissen sült rétes. Amikor a ropogós, aranyló tészta megreccsen a