Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
15
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 bögre cukor
1 bögre liszt
25 dkg Rama
1 bögre tej
1 citrom reszelt héja
1 bögre mák
1 bögre tejföl
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, tepsibe öntöm és előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A rebarbara sokunk emlékeiben kompótként vagy lekvárként él – fanyar, piros szálak, amiket vagy imádtunk, vagy messzire kerültünk gyerekként. De
Ahogy megérkezik a tavasz, a piac is újraéled: harsogó zöldek, ropogós gyökerek, illatos fűszerek – végre elbúcsúzhatunk a nehéz téli
Gondoltad volna, hogy a kedvenc reggeli joghurtod, a koreai kimchi vagy a savanyú káposzta nemcsak finom, hanem élő, lélegző miniuniverzum?