Bográcsgulyás

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Könnyű

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Bográcsgulyás

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 kg bőrös császárhús -csontos
5 fej hagyma
1 fej fokhagyma
5db.paprika
6 db paradicsom
1/2 tubus gulyáskrém
1/2 tubus pirosarany
1 dcl olaj
5 dkg szárított tinóru gomba
5 db.burgonya
4 db.marhahúskocka
Fűszerek: köménymag,vegeta.

*

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és forró olajban megdinszteljük,  megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük, kevés vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket,valamint a felkockázott húst. Ízesítjük őrölt köménnyel, fokhagymával, gulyáskrémmel,pirosarannyal,szárított tinóra gombával,hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje és lassű tűzön főzzük. Közben a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzádjuk a burgonyát, és puhára főzzük, közben néha megrázogatjuk a bográcsot.
Jó étvágyat!!!