Hozzávalók:
· 1 tojás
· 25 dkg cukor
· 5 dkg Rama
· 1/4 l tej
· 4 dkg kakaó
· 25 dkg liszt
· 1 cs sütőpor
A túrókrémhez:
· 25 dkg túró
· 4 ek cukor
· 4 ek tejföl
· ½ cs vaníliás pudingpor
· 1 cs vaníliás cukor
*
Elkészítés:
1.
A lisztben elkeverjük a sütőport.
2.
A margarint a mikróban felolvasztjuk.
3.
A tészta összes hozzávalóját egy keverőedénybe tesszük, és egy mixelő rúddal sima tésztává keverjük.
4.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük.
5.
A túrókrém hozzávalóit is egy keverőedénybe tesszük, majd ezt is a mixelő rúddal keverjük krémesre.
6.
A túrókrémet habzsákba töltjük vagy egyszerűen egy nylon zacskóba, aminek a sarkából levágunk akkorát, hogy kisujjnyi vastagságban tudjuk kinyomni belőle a krémet, majd kacskaringósan a tésztára nyomjuk.
7.
Előmelegített sütőben megsütjük.
(Ha már érezzük az illatát, egy fogpiszkálót szúrunk bele.
Ha már nem tapad rá a tészta, elkészült.
)


