Hozzávalók:
60 dkg friss murok(sargarepa)
20dkg petrezselyem
10dkg peszterna
10dkg zeller
20dkg krumpli
4 tojas
1citrom
2evokanal sima mustar
15 dkg savanyu uborka
25 dkg csirke mell
1 hagyma
so,bors
25 dkg majonez
*
Elkészítés:
Miutan megmossuk a csirkemellet fozzuk ,hozzaadagolva a megmosott meghamozott zoldsegeket sozva borsozva gusztus szerint .Miutan jol megpuhultak ,leszurjuk a zoldserol a levet,lehutjuk a zoldseget meg a hust es aprocskakra vagjuk ,a savanyu uborkat is.Hozzaadjuk a mustart ,a fott tojasokat,a citrom levet,a majoneznek felet,sozzuk borsozzuk.az egeszet osszekavarjuk es izles szerint platora helyezzuk.A megmaradt majonezt keves vizzel es citromleval higitjuk majd raontjuk es kidiszitjuk.
JO ETVAGYAT!
Melinda