Betyáros húsgolyó tésztával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

IlonaB

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Betyáros húsgolyó tésztával

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók:
Húsgolyóhoz: 50 dkg darált hús, 1 egész tojás, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek zsemlemorzsa, só, bors, ízlés szerint
50 dkg gomba,1 fej lilahagyma,10 dkg füstölt szalonna, 2 db zöld paprika, 1 lapos evőkanál fűszerpaprika, 1 kis kanál paradicsompüré, petrezselyemzöld, 2dl tejföl

*

Elkészítés:

Elkészítése: A szalonnát ki olvasztjuk, kockára vágott hagymát paprikát üvegesre pirítjuk, és a felszeletelt gombát hozzáadjuk, sót.
borsot, paradicsom pürét, lereszelt fokhagymát, fűszerpaprikát.
Majd rá öntünk 2, 5 l vizet, és bele rakjuk sorba a dió nagyságú golyókat lefedjük 35 percig főzzük.
A végén 2 dl tejfölt teszünk hozzá, de ezzel már csak 2 percig fel főzzük.
Tésztával tálaljuk