Hozzávalók:
Marha vesepecsenye: 800 g
Tv paprika: 4 db
Paradicsom: 4 db
Közepes fej vöröshagyma: 2 db
Paradicsompüré: 2 evőkanál
Fokhagyma: 1 gerezd
Bacon szalonna: 50 g
Só: ízlés szerint
Őrölt bors: ízlés szerint
Fűszerpaprika ízlés szerint
Burgonya: 800 g
*
Elkészítés:
A bélszint 200 grammos szeletekre vágjuk, majd enyhén klopfoljuk ( kiálló részeket a szelet szélén levágjuk ), majd forró rost sütőlapon, vagy serpenyőben félangolosra sütjük.
Közben a többi nyersanyagból hagyományos módon jó ízű lecsót készítünk.
A ropogósra sült burgonya köretet külön szervírozva tálaljuk.
Tálalás:
A bélszín szeletet ráhelyezzük a megpirított zsemle krutonra, mellé szervírozzuk az elkészített lecsót, és ízlésesen díszítjük.
Ropogósra sült burgonya köretet külön szervírozva tálaljuk.