Hozzávalók:
1 db sertés,tüdő,4 db sertés szív,1,5 db sertés máj,4 db kockára vágott hagyma,3-3 db kockára vágott paprika és paradicsom,1 fej zúzot fokhagyma,ízlés szerint,só,bors,őrölt piros paprika,őrölr kömény,majoránna,2 evőkanál zsír,
*
Elkészítés:
a belszerveket, külön-külön fel vágom kockára, és hide vízbe rakom, a hagymát paprikát, a zsírban elő sütőm fonyadásig, majd bele teszem elsőnek a szívet, rá rakom a fűszereket, fokhagymát és paradicsomot, vízet még nem teszek rá mert sűrű szaftja van a hagymától, de sokáig fől és késöbb pótolni kell mikor lesül zsírjára, ha kezd puhulni a szív, hozzá adom a tűdöt, és mikor már a szív ésa tűdö is meg puhult teszem bele a májat.
mert annak nem sok párolódás kell.
köretnek, tészta, krumpli, vagy tarhonya mehet hozzá