Hozzávalók:
4 szelet pulykamell
2 db paradicsom
2 db paprika
1 fej saláta
1 db kígyó uborka
grill fűszer
bazsalikom
őrölt fehér bors
só
olíva olaj
balzsamecet
olaj a pácoláshoz
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
*
Elkészítés:
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük. A bazsalikomot /ha friss/ apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a bazsalikommal, grill fűszerrel, borssal. Megkenjük vele a pulykamell szeleteket, és egy órára / de még jobb ha egy napra /hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A pulykamellet grillen vagy serpenyőben a bazsalikomos olajjal kenegetve pirosra sütjük. Tálalásnál a friss zöldségekkel tálaljuk .A salátára pár csepp olívaolajat és balzsamecetet tettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!