Hozzávalók:
bárány gerinc: 800 g
grill fűszer: ízlés szerint
só: ízlés szerint
barna mártás: ízlés szerint
bazsalikom: 1 mokkáskanál
pernód (ánizs likőr): fél dl
fokhagyma: 1 gerezd
burgonya: 400 g
paprika: 1 db
vegyes zöldség díszítéshez
*
Elkészítés:
A bárány gerinceket négy részre szeleteljük, majd kiklopfoljuk, Fűszerezzük, összetört fokhagymával enyhén megkenjük, majd lassú tűzön roston megsütjük.
Elkészítjük a barnamártást:
1 mokkás kanál bazsalikommal illetve fél dl pernóval,
Burgonyát héjasan megfőzzük. Megtisztítjuk, majd felszeleteljük, fűszerezzük, paprikát karikákra vágva hozzátesszük, és tepsiben megsütjük.
Ízlésesen tálaljuk, vegyes zöldséggel díszítjük.