Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Haladó

Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

Recept leírás:

Hozzávalók:

bárány gerinc: 800 g
grill fűszer: ízlés szerint
só: ízlés szerint
barna mártás: ízlés szerint
bazsalikom: 1 mokkáskanál
pernód (ánizs likőr): fél dl
fokhagyma: 1 gerezd
burgonya: 400 g
paprika: 1 db
vegyes zöldség díszítéshez

*

Elkészítés:

A bárány gerinceket négy részre szeleteljük, majd kiklopfoljuk, Fűszerezzük, összetört fokhagymával enyhén megkenjük, majd lassú tűzön roston megsütjük.
Elkészítjük a barnamártást:
1 mokkás kanál bazsalikommal illetve fél dl pernóval,
Burgonyát héjasan megfőzzük. Megtisztítjuk, majd felszeleteljük, fűszerezzük, paprikát karikákra vágva hozzátesszük, és tepsiben megsütjük.
Ízlésesen tálaljuk, vegyes zöldséggel díszítjük.

Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!