Bárány steak gombával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

80 dkg bárány szelet
20 dkg sonka
20 dkg gomba
20 dkg sajt
1 dl olíva olaj
só, bors,fűszerkeverék ízlés szerint
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez

*

Elkészítés:

A megtisztított bárány combot egyenlő részekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A sonkát, gombát apró darabokra vágjuk kevés olíva olajon megdinszteljük ( ragut készítünk )
A ragut készre sütött bárányra helyezzük. Sajttal megszórjuk ( reszeljük ) és a ragus bárányra sütőben rásütjük.
Tálaláskor burgonya pürével mint körettel tálaljuk.