Hozzávalók:
400 gr liszt
200 gr cukor
200 gr zsir(sertes)
4 tojas sargaja
1 tasak sutopor
keves tej
Krem:
2 tasak vanilia puding
1 evokanal amidon(kemenyito liszt)
4 tojas feherje
6 dl tej
1 nagy doboz tejfol(370 gr)
cukor Izles szerint)
2 tasak vanilia por
600 gr barack
*
Elkészítés:
Osszegyurom a tesztahoz valokat
A teszta ne legyen tul kemeny
Legalabb fel orara hutobe tenni
Megfozom a pudingot es az amidont a tejbe amig suru lesz
Hulni teszem
Utana bele kavarom a tejfolt
Utana a tojasok kemennyre vert feherjet
Vegul a darabokra kockazott barackot
A tesztat 2 reszre osztjuk
Az elso lapot kinyujtjuk es zsirozott,lisztezett tepsibe tesszuk
Erre simitjuk a kremes tolteleket
Beboritjuk a 2-ik kinyujtott lappal
Kozepes tuznel sutjuk
Meg melegen meghintjuk porcukorral