Hozzávalók:
2 bögre liszt
1 bögre cukor
1 bögre tej
3/4 bögre olaj
2 tojás
1 cs sütőpor
A pudinghoz:
1 pudingpor (főzős)
0,4 l tej
ízlés szerint gyümölcs
*
Elkészítés:
Megfőzzük a pudingot.
A lisztet és a cukrot egy tálba öntjük.
A tejet mikróban megmelegítjük (ne legyen forró, csak langyos), majd hozzáöntjük a liszthez és a cukorhoz.
Hozzáadjuk az olajat, a tojásokat és a sütőport.
Csomómentesre keverjük a masszát.
A tepsit kivajazzuk és kilisztezzük, majd beleöntjük a masszát.
Belerakjuk a gyümölcsöt, és rádobáljuk a pudingot, majd a sütőbe tesszük.
sütési hőfok: 180°C
én tetem a tetejére tejszin habot is miután ki hült


