Hozzávalók:
20×25-ös tepsihez:
10dkg buzadara
10dkg liszt
fél cs sötőpor
25dkg natúr joghurt
2 tojás
7dkg cukor
1cs vaniliás cukor
7dkg olvasztott vaj
barack ízlés szerint
*
Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a buzadarával és a sütőporral.
A tojásokat felverjük a cukorral,vaniliás cukorral,majd tovább verjük a joghurttal,és a már kihűlt olvasztott vajjal.Nem lesz sűrű.A lisztes keverékhez adagoljuk,jól kikeverjük,és 30-40 percig állni hagyjuk,hogy a búzadara beledagadjon.
A barackokat megfelezzük,egy kicsit lecukrozzuk.
A tésztát zsírozott,lisztezett tepsibe öntjük,a gyümölcsöt héjával lefelé ráhelyezzük,és előmelegített 170 fokos sütőben 20 percig sütjük.