Hozzávalók:
Töltelék:
Festéshez:
*
Elkészítés:
A Rama margarinnal a tejet, a porcukrot és a tojások sárgáját összedolgozzuk.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a Rama margarinos masszához.
Jól összekeverjük, majd 2 óra hosszáig pihenni hagyjuk.
A pihent, diónyi gombócokat formázunk belőle, és sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk.
Szép világosra sütjük.
Amikor megsült a kettévágjuk, és kikaparjuk a közepét.
A kikapart piskótát egy edénybe rakjuk, majd hozzáadjuk a töltelék többi hozzávalóját is.
Jól összedolgozzuk, majd megtöltjük vele a tésztát.
Két félből összeragasztunk egy egészet, majd ételszínezékkel az egyik felét pirosra, a másikat zöldre festjük.