Hozzávalók:
3 tojás
3 ek. cukor
3 ek. liszt
1 cs. csokipuding
1 ek. kakaópor
4 dl tej
5 ek. cukor
2 banán
1 cs. tortazselé
1/2 citrom leve
3 csapott ek.cukor
tejszínhab
*
Elkészítés:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütök egy kerek tortaformában. Én egyben verem fel az egész tojásokat, amíg kemény hab lesz, majd óvatosan beleforgatom a lisztet, előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 20 perc alatt megsül. Megvárom, amíg kihűl.
A pudingot a cukorral, a kakaóporral és a tejjel elkészítem, ráöntöm a piskótára. A banánokat karikára vágom és a pudingra rakom.
Amikor kihűlt, elkészítem a tortazselét, a zacskón való leírás szerint és a banánokra öntöm.
Egy éjszakára hűtőbe teszem, addig jól lehűl. Tejszínhabbal tálalom.