Banánfánk.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Banánfánk.

Banánfánk.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Banánfánk.
40dkg. túlérett banán, /4 kicsi vagy 3 nagyobb db. /1 tojás, 5ek. cukor.  1. vanília, 5dkg, margarin,  1. tk. sütőpor, 1tk. szódabikarbóna, 1tk. fahéj. ½. citrom leve, 3cent. rum. 30dkg. liszt.

*

Elkészítés:

A banánokat villával összetörjük  hozzá adjuk a tojást a kristálycukrot, vaníliát, a margarint és Fakanállal habosra keverjük. Majd belekerül a többi hozzá való és tovább keverjük míg aránylag sima állagú masszát kapunk / A galuskához hasonló közepesen lágy masszát kapunk./  Addig  pihentetjük a míg az olaj felforrósodik . Kanállal  kis halmokat szaggatunk a forró olajba és szép arany barnára sütjük. Ízlés szerint, porcukorral , lekvárral tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Banánfánk.