Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával..

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával..

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,3 db vöröshagyma, 2 db paprika, 3 db paradicsom, fűszerpaprika, majorána, 1 leveskocka, 30 dkg tarhonya só, olaj

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A tarhonyához a vizet felforraljuk.  Egy hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát megpíritjuk és a leveskockát hozzáadjuk fedő alatt készre pároljuk.
A májhoz a vöröshagymát kockákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra. A paradicsomot is felkockázzuk. Ebből készítünk egy lecsós alapot. Majd ha ez megvan, fűszerezzük, és hozzáadjuk a májat. Készre pároljuk. A tarhonyával tálaljuk.

Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával..

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával..

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!