Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
1db tömlős krémsajt /300g/
5-6 levél medvehagyma vagy 2 szál újhagyma
10 dkg sonka
8 szelet bacon
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
*
Elkészítés:
Előkészítés:A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk de nem vágjuk át.Kiklopfoljuk,sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk.A hagymát apróra a sonkát kis kockákra vágjuk.
Elkészítés:A krémsajtba keverjük a sonkát,hagymát,őrölt borsot és sót /ha szükséges/A sajtot elosztjuk a csirkemelleken,feltekerjük és 2-2 szelet baconba göngyöljük.
Tepsibe vagy jénaiba tesszük a tekercseket,pici vizet öntünk alá és közepes lángon kb.20 percig lefóliázva,majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütjük.


