Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,