Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
20
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
csibemáj,
baconszalonna,
olaj a sütéshez
*
Elkészítés:
Májakat megmossuk, szétvágjuk, baconszalonnába becsavarjuk, összeszúrjuk pálcikával hogy ne jöjjön szét.
Olajba kisüssük.
Én zöldséges rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat ! 🙂
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ahogy közeledik az advent, valami megváltozik a levegőben. A konyhában lassan újra előkerülnek a mézes dobozok, a fűszerek polcán megnyílik

Kevés alapanyag van, ami annyira természetes része a magyar konyhának, mint a burgonya. Ott van minden háztartásban, minden évszakban, minden

Van valami különösen megnyugtató abban, ahogy az alma illata betölti a konyhát. Legyen szó egy frissen sült pitéről, egy gőzölgő